Betingelser

dssp er en portal for norske og skandinaviske bokhandlere. Her kan bokhandlere registrere seg, bestille bøker og hente informasjon om nye og eldre utgivelser på et utvalg norske og skandinaviske småforlag og tidsskrifter. Vi sender også ut et elektronisk nyhetsbrev som det går an å abonnere på. Privatkunder henvises til Audiatur bokhandel som drives parallelt med dssp, men som retter seg mot privatmarkedet.

Avtaleprosess

Gjennomført bestilling innebærer godkjennelse av våre kjøpsvilkår samt bekreftelse på at navn og eventuelt organisasjonsnummer registreres i vårt kunderegister.

Du vil automatisk få tilsendt en ordrebekreftelse på e-post i det vi mottar din bestilling. Sjekk at denne er i overensstemmelse med din bestilling. 

Bestillingen er bindende når den er registrert hos oss.

Registrering og innlogging

Første gang du registrerer deg som kunde hos oss må du fylle inn alle feltene som er merket med en rød*. Du registrerer også et brukernavn og passord, slik at du kan bruke samme kontaktinformasjon neste gang du handler. Brukernavnet ditt er en e-postadresse, og passordet velger du selv. Skulle du glemme passordet ditt, kan du enkelt få dette tilsendt fra oss.

Det er også mulig å bestille bøker via e-post om det er ønskelig.

Opplysninger gitt på dssp.no

Vi tar forbehold mom at skrive- og/eller trykkfeil kan forekomme og at vi ved et slikt tilfelle ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på nettsiden.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere hele eller deler av en bestilling dersom produktet er utsolgt. Ved slike tilfeller vil vi umiddelbart sende en e-post hvor vi melder fra om dette.

Priser

Våre priser angis i norske kroner. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene på nettstedet uten varsel.

Rabatter

Forlagene bestemmer selv hvilke prosenter de ønsker å tilby bokhandlere. Derfor kan dette variere fra hver enkelt utgiver. Informasjon om rabatter o.l. kan du finne på hvert enkelt forlags/tidsskrifts side på dssp.no.

Forsendelseskostnader

Bestillinger sendes hovedsakalig med Posten. Større leveringer sendes med Tollpost. Bokhandlere dekker selv forsendelseskostnadene. Dette spesifiseres på fakturaen. Enkelte forlag kan dog ønske fraktfri levering. Da angis dette under hvert enkelt forlag. 

Betaling

Du kan kun betale med faktura på dssp. Denne bli ettersendt og forfaller innen 20 dager. Hvis du oppdager feil ved fakturaen, vennligst kontakt oss gjennom e-postadressen: dssp@audiatur.no.

Ved delleveranser belastes du kun for bøkene du mottar.

Levering / forsinkelse

Levering av bøkene vil skje til det sted og det tidspunkt som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen på bøkene inntil du har mottatt dem.

dssp lagerfører de fleste bøkene som tilbys over nettsiden. Slik er leveringstiden kort innelands. Bestillinger som sendes til utlandet sendes med økonomi/B-post. 

Dersom bøkene blir forsinket, vil vi så langt det er mulig informere deg om når levering kan forventes, eller om varene ikke lenger kan skaffes. 

Rettigheter ved feil eller mangler

Dersom produktene har feil eller mangler, kan du etter omstendighetene kreve omlevering, prisavslag eller også heve kjøpet.

Melding om feil og mangler ved produktene bes overbringes oss skriftlig på e-postadressen: dssp@audiatur.no innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen. Du har likevel alltid minst to måneders reklamasjonsfrist.

Ved reklamasjon kan bøkene returneres ved å sende bøkene til denne adressen: Audiatur / Balaklava 18 / 1513 Moss / Norge

Vennligst legg ved faktura/følgebrev i returpakken. Ved feil eller skade på bøkene betaler vi selvsagt returen.

Retten til å reklamere gjelder i to år etter at du overtok produktet.

- Kjøpsloven

Personopplysninger

Vi behandler bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. I praksis betyr det navn, adresse, e-post og/eller telefon. I tillegg behandler vi personopplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne sende deg tilbud eller annen markedsinformasjon som du aktivt har samtykket i å motta. Vi garanterer at ingen andre enn dssp vil benytte kundeopplysningene i markedsføringsøyemed.

Dine personopplysninger blir bare utlevert til andre når det er nødvendig for at vi skal få gjennomført avtalen med deg, eller i lovbestemte tilfelle.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å rette, sperre, slette eller lignende, kan du kontakte oss på dssp@audiatur.no.

Salgspant

Vi har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen inkludert renter og omkostninger er betalt i sin helhet.

Følgende lover har betydning for salg på internett

- Forbrukerkjøpsloven
- Angrerettloven
- Ehandelsloven
- Kredittkjøpsloven
- Avtaleloven
- Vergemålsloven
- Markedsføringsloven
- Personopplysningsloven
- Panteloven
- Finansavtaleloven
- Luganoloven

Du finner lovtekstene på Lovdata